26. Motivasjon og sosiale medier – med Steffen og Ole Johannes

I dagens episode diskuterer vi motivasjon med to gjester som har vært med i podkasten tidligere; Steffen Lundberg og Ole Johannes Ferkingstad. Hvilke utfordringer har vi møtt, og hva gjør man når motivasjonen er på bunn? Vi diskuterer også hvordan man kan unngå å overtenke sosiale medier-poster (fordi dette kan gå utover motivasjonen for å poste det DU vil) og hvilke konkrete tips vi selv bruker for å holde oss motivert mot målene våre.

Vi gir ut en rabattkode for deg som trenger faktura- og regnskapsprogram: visma.no/oppogfrem Alle som kjøper via denne siden får 25% rabatt på første året med Visma eAccounting! Det er viktig (og en fantastisk følelse) å ha orden i regnskapet sitt, og her kan du finne tips og triks: https://www.visma.no/blogg/

🎥 Du kan også se episoden på YouTube her: https://www.youtube.com/watch?v=ne4EyXAIi7k&t=3274s

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.