35. Å satse på noe «ingen» tror på, med Ida Eliassen-Coker

I dagens episode får vi besøk av Ida Eliassen-Coker, som er sjefsredaktør og grunnlegger av magasinet Altså; et printmagasin som ble lansert i 2019, helt uten reklame og retusjering. Hvordan er det å satse på et print når «alle» snakker om at magasiner og aviser går mot en sikker død? Eller stemmer ikke dette?

Hvordan har teamet deres jobbet med markedsføring, og hvordan får de det til å gå rundt økonomisk? Hva er Idas tips til andre som drømmer om noe som kan virke vanskelig, eller rett og slett umulig? Vi snakker også om hva som stopper de fleste fra å satse, og hva vi kan gjøre med det, samt hvordan man kan finne ut hva som driver deg!

Ida er utdannet journalist, har en mastergrad i styring og ledelse, og har tidligere jobbet som frilansjournalist, blant mye annet. Du finner henne på Instagram: @eliassencoker, og på magasinets profil @altsa_magasin 📝

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.