36. Gründerlivet, markedsføring og kjærlighet – med Stian Reinhartsen

Ukas gjest er Stian Reinhartsen, som jobber i det kreative markedsføringsbyrået Reinhartsen Media. 📸 Stian sluttet i jobb, flyttet inn på gutterommet og bygde opp byrået med broren sin, og siden begynnelsen har firmaet bygget kontoer på Instagram til over 1.2 millioner følgere. Hvordan gikk de frem? Hvordan er det å jobbe med historiefortelling på plattformer som stadig er i endring? Hvorfor var oppstarten til firmaet så tøff, og hvordan snudde Stian dette til motivasjon?

📌 I episoden leverer også Stian tips på løpende bånd innen digital markedsføring, og deler av egne erfaringer. Blant annet om det er best å maile eller ringe med kunder, hvordan skape gode kundeforhold, og hvordan bevarer man dem over flere år (det vil man jo som oftest)!

💗 Vi er også innom kjærlighet og hvordan man kombinerer gründerlivet med privatliv. Hva er det Stian mener er nøkkelen til et lykkelig forhold når man også jobber mye, og hva man ikke bør gjøre?

Stians Instagram her: https://www.instagram.com/stianreinhartsen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.