40. Finans, aksjer og tankene som gir suksess – med Peter Warren

Peter Warren har over 40 års erfaring fra finansbransjen. 📈 Han har vært yrkessoldat, er utdannet innen økonomi og statsvitenskap og har også en bachelor i psykologi (!). Han forvalter i dag egne penger, skriver en blogg om finans, holder foredrag og driver podcasten «Tid er penger» om trading. Som investor, tidligere hedgefondforvalter, investeringsdirektør og market maker har vi MANGE spørsmål til Warren.

* Hva er de viktigste lærdommene og erfaringene i livet hans, som fikk han dit han er i dag? * Hvordan er finansbransjen egentlig? * Hvordan kjøper man sin første aksje, og hvordan bør man tenke for å oppnå suksess innen økonomi (og ellers i livet)? 💵

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.