Tilbakeblikk: Første podkast-test (3 år siden): Veien inn i mediebransjen, og hvorfor starte podkast?

Vi avslutter sesong 4 og runder av med en bonus-episode: et lydklipp vi tok på tur til Los Angeles i januar 2018, da vi var 20 og 25 år, og hadde begynt å snakke om å lage podkast. Dette lydklippet skulle egentlig aldri legges ut, men vi ville mimre litt tilbake som en avslutning på denne sesongen. (Derfor; litt dårligere lyd i denne episoden!) Vi snakker blant annet om; * vår vei inn i mediebransjen * hvordan vi møttes * hvordan skal man tenke når man får nei etter nei i mediebransjen / som frilanser? * hvorfor vi ville lage podkast. Tusen takk for følget så langt! Vi snakkes igjen i det nye året, stå på i siste rest av 2020 flotte lyttere ❤️

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.